Over mij

 
Welkom op mijn website.
Hier kunt u een indruk krijgen van mijn werk. Al 40 jaar werk ik als keramiste, ik ben autodidact. Alhoewel ik veel ervaring heb opgedaan tijdens lessen bij andere kunstenaars en op de Vrije Academie in Nunspeet.
 
Van nature ben ik een observator; ik kijk altijd om me heen, zie mensen, de natuur, vormen en patronen en kan daar met volle teugen van genieten. Indrukken tijdens vakantiereizen naar verre landen zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie. Soms maakt het me boos of verdrietig, maar eigenlijk altijd inspireert het me. Dat zie je terug in mijn werk!

Meer dan dertig jaar woonde ik aan de IJssel, waar ik in de molen van Marle mijn eigen galerie runde genaamd Marle Molen Galerie. Nu weer terug in Zwolle. Omdat ik het werken met klei niet kan laten en een mooie ruimte naast mijn huis heb, kunt u ook daar weer terecht in de “Thuisgalerie” aan de Middelweg 257 om mijn werk te zien. Zie de contactgegevens, op afspraak, altijd vrijblijvend, welkom! 

Mijn Atelierruimte heb ik in De Oude Ambachtsschool -DOAS, Mimosastraat 1 F Zwolle. Daar geef ik ook les in het werken met klei.

Meer over mij

Er is meer te vinden over mij op mijn Facebook

Sluit Menu